We gaan beginnen met de Jeugd en Senioren viswedstrijden 2021

Woensdag, 5 mei 2021

ZIE DE WEDSTRIJDKALENDER 2021!! HSV De Voorn is voornemens om weer viswedstrijden voor de jeugd t/m 13 jaar te organiseren. Hiervoor zijn regels opgesteld : Iedere deelnemer(ster) krijgt een plek toegewezen en gedurende de wedstrijd blijft deze op zijn/haar plek en de aanwezige volwassenen blijven op voldoende afstand. Verdere veranderingen zijn: Er worden geen consumpties verstrekt en iedere deelnemer (ster)moet zelf hierin voorzien. Bij het eindsignaal blijft iedere deelnemer(ster) op zijn of haar plek en ruimt alvast op, ook het meelopen met de weegploeg is niet toegestaan. Deze komt langs en noteert de vangsten. Na de weging volgt er wel een prijs bekendmaking. Houdt u a.u.b aan de ze regels!!!!!!